Rabu, 11 Mei 2011

TAKOTT ! !

                                    heii , haii kawan kawan :)
                  ehh , kenapa pelik sangat aku hari nieh ==' errr
                     entah laa , tapi today memang sangat sangat
                     THE BEST TODAY AT NEW SCHOOL
                        yuarhh , kemarin bad mood nak mampos !
                      daqi hapy tiba tiba sobb bad mood GILA ><
                          sebab apa ? sebab mulut manusia yang
                           tak pandai nak jaga , pengecut , takott
                   wateva laa , yang pasti aku dah terlepas sound dekat
                     someone yang entah dia kaa manusia itu or tidak
                          apa yang aku bole kata SORY jea ar ,





                              tadi , tadi huhh first time first day ,
                       aku cuak taktaw nak abaq kat hampa larh
                                 FIRST TIME FIRST DAY
                           aku kena buli HAHA ;p , pecaya tak ?
                    aishh , takkan anak cikgu cam aku un kena buli ?
                      kena jugakk lolz , dah laa mak aku ngajor kelas
                 tu , ishh kalau kelas depan tak paa niehh ya ampun =='
                                  kelas belakang ,huahuahuaaa
                      story nieh start cam nieh , okeyh seorang guru
                   datang mintak tolong aku N putri kawan segila aku
                pergi class to class tanya sapa yang dapat number 1, 2, 3
                      time anugerah cemerlang yang hari tuu err ><
                           okeyhh jalan jalan jalan satu kelas
                    ke satu kelas , berapa banyak bangunan laa
                             aku tawaf ari nieh ><
                    tak dapat dinafikan rasa macam kaki 
                                aku dah hilang jaa ><
                        kelas terakhir huhh , selamatt dah nak
                             abes un misi aku N putri haha
                  kelas 3INOVATIS , assalamualaikum =='
                             nak jumpa budak yang dapat
               number 1, 2, 3 hari anugerah boleh ? dah er
                        cikgu takdak ! memang bising
                   yang teramat sangat derr , aekk aku
          degaq macam oqang kata tu anak cikgu suheir ><
                    dalam hati huhh , mampuihh dahh
                sob sobb mai keluar satu kelas budak laki
           then buad bulatan aku N putri dok tengah tengah
                    huhh , maw taw arr aku cuak ! takott !
               walaupon fom3 tapi maw taw ar badan jenih
                        besar besar punya HAHA ;p
                  aishh , laki gemuk niehh jahatnya aku
           nieh anak cikgu suheir kan ? aku buad bodo jaa
                makin lama makin dekat , tak bole jadi
            last last terpaksa mengalah derr , a'aah awat ?
                  erghh ! tension aehh , sat sat nak tengok nama
         maw taw ar , aku ambek tangan tutup nama kat tudung
              aku nieh , tak sangka beqani sungguh depa tarik
                   tudung aku ! memang kuaqq ajor sunggoh !
               aku ta berani lawan takott seyhh ! dalam hati kutuk
                    abess , aku paa lagi maw taw ar makin lama
          makin dekat pa lagi aku laqi balek kelas huhh , agak sempot
                    jugakk HAHA >< , takutt , now depa dah taw aku
                          budak kelas mana , :( mampuih laa aku !
                  time aku laqi depa follow aku , ishh tak peqasan betoi !
                           maw taw arr , kena peqeli nagan budak laki
                     kelas aku , awatt kena ligan anjing kaa memang *****
                 HAHA ;p sabor jeaa >< , huhhh then kawan aku abaq
                    termasuk my mom , sruh aku nerhati-hati kalau depa
                       buad lagi kena abaq ! aku tanya kenapa ? ><
                          rupanyaa depa jenihh sukaa meraba ,
                     aishhh , seram akuu , takottt , adess dah laa
                         satu bangunan satu floor pulak memang
                               cari nahas sungguh , dulu SMJ
                        jenihh junior respect senior niehh sekolah ni
                             badan besaq hormat badan kecik ><
                          GILAA ! esokk aku nak lalu kot mana laa
                      nak masuk kelas huhh , tensionn ! takott ! takott !
                          selau dok tengok oqang kena buli ,
                               now , turn aku pulakk =='
                                   TERIMA JA LAA ~

0 comments: