Isnin, 11 Februari 2019

ANGAH AKAD NIKAH & KENDURI

Assalammualaikum .....

Alhamdulillah harini mula first day class untuk
semester enam so dah awal awal ni aku free and rajin
ini lah masanya aku nak menulis ...

Cuti semester haritu 19 Januari 2019 iaitu hari sabtu
Angah dah sah menjadi isteri orang eceh ayat hahahaha
Aku rasa cuti semester kali ni tak sempat nak buat apa
nak cari kerja part time rasa tak worth it sebab sebulan je
Alhamdulillah semuanya berjalan lancar sampai
lah habis majlis and makanan pun habis semuaaaa

Kenduri 2 Februari 2019 iaitu gap seminggu jugak
untuk preparation semuanya disebabkan ni
gabungan kenduri pihak lelaki and perempuan
so makan masa sikit nak prepare padahal takada benda
sangat pun setakat doorgift je ....
Kenduri kalini kami buat dekat Dewan Tunku Anum
banyak sangat beza bila buat dekat dewan dengan rumah
Honestly buat dekat dewan tak memenatkan
compare dengan rumah ...


AKAD NIKAH













MAJLIS RESEPSI












0 comments: