Khamis, 10 Januari 2019

HAPPY BIRTHDAY IMANINA !

Assalammualaikum ......

Alhamdulillah cukup lah umur yang ke-24 tahun
pada hari Jumaat yang pertama untuk tahun 2019 iaitu 4 Januari
melihat dunia so takada pun nak celebrate
disebabkan sekarang tengah final
itu yang tak bestnya sebab degree ni
semua birhday aku jatuh masa final exam

Lagipun takada nak celebrate mana bila
dah berumur eh gituuuu hahahahahaha
So kawan aku tetiba ajak siap
rupanya dia nak bawak aku p
makan benda yang aku craving entah lamaa
mana dah so aku pun macam wow gituuu

Then malam tu singgah icity shah alam
lepak macam tu je ambik angin malam
lagipun dah lama tak p area shah alam kan
so aku okay je ..
Aku sangatttt recommend cendol area
seksyen 16 nama dia cendol Pak Akob
so if nak p makan waze je betu betul
hadapan masjid. Kebetulan pulak masa tengah
makan semua kerusi penuh then ada makcik ni
mai minta nak duduk sama dengan anak dia
aku okay je and borak punya borakk
serius sporting macik tu and rezeki
kami anak dia belanja kitaorang cendol
yang paling lawak makcik ni bagi aku karipap
siap cakap nanti aku craving pulak hahahahaha
sebab dia tahu aku orang Kedah

Then kitaorang p pusing ronda ronda
takada benda nak buat kan nak habiskan
masa gitu pastu lalu area Menara U
ada nampak orang jual Mac and Cheese
sebenarnya kitaorang lepak Aeon so
aku baru teringat makanan tu masa tengok
mua Intan Khairuddin cakap area tu sedap
So apalagi after maghrib kitaorang p beli
time tu pukui8 orang tak ramai lagi
after turn kitaorang dah siap semua
tengok tengok baru ramai datang nasib baik sempat

















0 comments: