Ahad, 17 Disember 2017

MERRY CHRISTMAS

Assalammualaikum ....

Dah berapa bulan tak update
bila rasa down rasa sedih baru aku teringat
aku ada hang blog ...
yang sentiasa ada dari aku bodoh tak matang
lupa diri sampai sekarang bila dah besar panjang ...

Terlalu banyak perubahan berlaku sampaikan
aku dah rasa takada makna dalam kehidupan ni
jika kita asyik fikirkan orang lain ...
So aku decided untuk cuba lupkan apa yang dah berlaku
dimasa dulu dan cuba untuk fikirkan di masa hadapan ..

13hb Disember 2017
Even letih sangat sangat tapi aku as a friend
mesti kena ada tak kira susah senang
so aku terima ajakan Vindrut untuk buat surprise
dekat Taman Sri Serdang
Actually aku pun taktahu bila birthday Chia
disebabkan relationship kitaorg dari first kenal
jiran sebelah bilik masa diploma
so aku try nak kekalkan relationship ni even
penat dengan assingment yang banyakkkkkk ..
Alhamdulillah berjalan lancar , tak lama pun lepak
dalam dua jam kitaorang borak share story bagai
macam bertahun tak jumpa then mula throwback bagai

Dah entry Merry Christmas kan well dah nak masuk
new semester then umur pun makin meningkat lah
Sekejap je dah hujung tahun daripada niat nak berhenti
sampai sekarang masih redha dan try
kuatkan hati dengan sokongan kengkawan .
InsyaAllah ..

Malam Selasa 12hb Disember 2017
Ijam call and punya terkejut bila dia cakap
dia kat UPM andddd aku sorang je yang dia call
dalam bebanyak classmates kitaorang ....
Taktahu la teruja macam mana bila dapat jumpa
manusia yang tolong banyak sangat
tolong bukakan mata aku dengan dunia ni
Sebab dia jugak aku dah berubah jadi kejam selfish
malas ambik tahu hal orang ...
Yang dulunya aku asyik kena arah buat itu buat ini
dah ibarat kuli then kena sounds tak tentu arah
Finally ada jugak orang brainwash aku. Penat actually
pendam. Ijam ni jenis advice guna ayat yang sangat pedih
first kenal hg akan rasa dia ni perangai setan tapi bila
fikir balik ayat dia yeah ada betulnya ...
Thankyou sebab call aku bila hg mai upm
Thankyou sebab hg ingat aku ...

Kitaorang p makan makan dekat Mid Valley
macam biasa habiskan duit ...
Seminggu sekali habiskan masa di luar .....










0 comments: