Isnin, 28 November 2016

1K1K

Assalammualaikum ...

Semalam baru sahaja aku pulang dari
menyertai aktiviti 1Kolej 1Kampung yang diadakan di
Kampung Lanchang,Temerloh Pahang.
Perjalanan kami mengambil masa hanya dua jam dari
upm . Aktivi bermasyarakat turut disponser oleh
Kementerian Pelajaran dan pelajar UKM juga turut serta bersama
untuk menjayakan program ini. Program ini sudah menjadi tradisi
setiap tahun orang kata turun temurun lah .
Kolej 14 dah menjadi anak angkat untuk kawasan
Kampung Lancang.

Alhamdulillah, selesai semuanyaaa selama tiga hari dua malam
walaupun penat tak terkata tapi seronok !
Bukan selalu aku nak aktif dalam program apa pun
selalunya aku dengan bilik tak boleh berpisah.
Aku harap Kolej 14 akan buat lagi program macam ni.

Bermalam di IKBN Temerloh Pahang. Dorm yang sangat
luas dan selesa jika dibandingkan dengan bilik
Kolej 14 hahahahahaha and yang paling sukaaaaaa
makanan yang diperuntukkan sangattttttttttttttttt
sedappppppppp

Melalui aktiviti ni nampak lah puak
antara student biaser biaser dengan student yang
berpangkat dekat situasi ni memang sangat
tak menyeronokkan tapi kami yang first year
hanya 12 orang sudah cukup menceriakan suasana .










0 comments: