Isnin, 9 September 2013

DIPINGGIRKAN

Assalammualaikum , Selamat Sejahtera dan Salam Satu Malaysia


Kehidupan manusia adakalanya baik dan adakalanya
kurang baik.Kita sebagai manusia tak boleh
mempertikaikan dan tak boleh menyalahkan
Allah yang satu.Ini semua lumrah kehidupan untuk
mengajar kita lebih tabah dan cekal even kadang-
kadang rasa diri dah macam tak da function saja kan
macam aku lahkan.


Kenapa title aku macam tu ? entahlaa
bukan aku nak menuding jari dekat sesiapa
tapi hati aku firasat aku mengatakan yaaa
dan yaaaa ! Baru aku tahu duduk jauh daripada
keluarga banyak benda yang kita boleh pelajari
tapi kalau boleh aku nak putarkan masa balikkkkkk.
Aku nak alam persekolahan . aku nak homework banyak
banyakk , aku nak kena dendaa , aku nakk kawan kawan
yang memahami aku. Susahh kan nak dapat apa yang kita nak ?
macamtu lah betapa susahnya kita nak menghadapi
semua masalah.

Aku jenis seorang yang agak pendiam ehemmm
even kadang kadang agak bising.Aku bising
bila diri aku sttresssss sangatttt.Aku taksuka
kongsi masalah aku dekat orang except kalau
orang tu aku dah percayaaa dah kenal lamaa.
Setakat ni bila aku stress aku ada problem
kawan aku yang aku rasa tenang nak share ialah kauuu
bloggg ! Pelik kan ? tapi bagi aku bila
dah dapat tulis dekat blog rasa sedikit tenang.
Yarhh ! Aku suka bertekak dengan orang , tahu nak menang jaa


I
OK untuk hari ni. Dah puasss .Mai library tulis blog
dapat release tension. Byeee !!

0 comments: