Jumaat, 25 Februari 2011

ENTAH !

                                      aku pun taktaw kenapa today
                                aku pelek semacam jaa >< bad mood 
                                             takk tentu pasai
                          sob sob , adek aku jadi mangsa
                          maw taw er , sapa suquh bagi aq
                                     naikkk anginn ! tapahamm aehh
                                                     pelek !
                              sekali nan dy aq badmood
                                             jahatt nyaa aku niehh ><




                                 ermm , maybe maybe
                   my mom err , nanges qeyau nanges qeyau
                   tengs bear ko larhh tempat aku menitis ai mata :'(
                   ko larh tempat aku lepaz geram ><
                   ko jugakk tempat aku luahkan perasaan aku slain at blog
                   ko memang bear paling setia ! walaupon ko takk
                   bernyawa >< tengs sesangattt sangat bear 
                   sian ko kan , semua nya lepaz kat ko
                   ermm , dah tadakk sapa dah aq nak lepaz =="
                   serius aku kata , aku takk suka dibandingkan
                   mak aq slalu banding aq nan anak kawan dy
                   tengok **** anak kwn umi dapat 8A PMR
                  alang  ? bepa ? huhh , bole g sabaq
                  tengok too anak kwn umi bole jaa dapat test one
                     full A , erghh , aq bukan nyaa tak bole tapi
                    dah tak maw nak dapat nak buad cm naa
                  besaa laa kaann , anak umi soqang nieh bukan
                   pandai teqa mana un , aqap anak oqang jaa laa
                 awat takk change tequih aq ngan dy ! setakat
                    pandai tapi perangai cam babun g , baek takk payah
                                       all people not perfect !
                              i hate life , yang suka dokk banding !
                                     otak semua takk sama !
                  
 

0 comments: