Jumaat, 18 Februari 2011

BAD MOOD

              lama dah tak post kan kan kan 

              aqinie aq nak post apa pun taktaw

                 kebetulan malam nie memang bad mood gilaa

               aqinie mak aq g taw tak kiqa cam mana pun

            kena pindah sekolah ! ! tak bandar baru p kepala batas

           ya allah , knapa ? knapa ? aq macam nak g taw

         awat tak hantaq masok semua sekolah yg ada 

             kat jitra niehh , bagi aq try semua scool senang !

              hahaha , gila gila aq qeyau kot :'( sedeyh sangat sangat

              taktaw ar nak tuliz apa kat post nie , yg aq taw now

                 memang aq nak qeyau , i love all my frenz
                  
                walupon lepa dok kata aq macam macam tapi

               aq sayangs sangat sangat kat korang !

0 comments: