Jumaat, 10 Februari 2012

APA - APE JA LAH

What can i do ? where can i go ? i can't feel my fingers
i can't find my flowers . Its end ! I will never see the sun again bak kata Rose
maaf aku kemarut baca novel tu -,-
excely aku menyesal sangat sangat heh nasik dah jadi bubur lah
dulu aku bukan main syiokk gila ada abang terangkat ni
tapi sekarang bila dia selalu telefon aku dah muak macam nak p penaboh ja -,-
mula-mula adik angkat lama lama hang nak gegeh buat gf pulak
ingat aku hingin sangat kfine aku taksuka hang dah harap maklum
maaf saya tak akan dan tak akan angkat reply awok punya mesej and call 
kejam dak aku buat centu ? --' kesian pulak kan aish tapi salah aku juga dulu p bagi
number fon sekarang ni sapa yang merana ? hermm aku nekad nak tukaq number
tapi sayangggg mak oiii heh.

Hai hoi aku meet lelaki hensem smart tinggi intellgnt brilliant and moreee
bukan aku nak abaq yang dia ni perfect tapi aku suka cara dia gaya dia hoho
oke aku ponteng sekolah kes nak p hantaq adik aku kat mrsm taiping
sobsobsob sedihh gilaaaa lah adik aku p , dah la jauh
dulu mrsm kubang pasu tiap tiap minggu p tengok now boleh sebulan sekali
lah alahai sedih taktau nak abaq , btw untunglah dia dapat belajar dengan
senior hat hensem hensem . errr kalau nak mintak number
fon jangan lupa kak hang hat soqang ni tau 
wink wink wink *-*

ASSALAMUALIKUM

0 comments: